About

Velkommen til

Gitte's Spirituelle Univers

Behandlingstilbud

Spirituelrådgivning med tarot

Er en terapiform hvor du kan få belyst et problem/udfordring du har. En del gode råd om hvad du kan gøre for at få det bedre fra universet. Hvis du er nysgerrig omkring hvad det vil være rigtig godt for dig at arbejde med hos dig selv lige nu. Eller hvilken retning der vil være godt for dig at gå lige nu. Der kan også forekomme afdødekontakt i denne behandlings form.

Varighed ca. 1 time

 

Regressionsterapi

Er en terapiform, hvor du vil have mulighed for at få løst gamle traumer. Og evt. få belyst hvad du har af karmisk relation med en bestemt person/situation. Det er også en terapiform hvor du kan få oplysninger om hvad der vil være godt for dig at huske på at du kan/har af egenskaber.

Varighed ca. 1½ time

 

Healing

Er en terapiform hvor du vil få tilført energi hvor du har underskud af det og fjernet energi hvor der er for meget, da begge dele, både underskud og overskud skaber ubalancer i dit energisystem. Healing virker både fysisk og psykisk/åndeligt.

Varighed ca. ½ time

 

Guidet chakrahealing ved Gitte A. Rosborg

I denne terapiform vil du blive guidet ned i dyb afslapning og undervejs vil du få afbalanceret dine chakraer og du vil blive healet. Du vil blive ført dybt ind i dig selv hvor du vil få mulighed for at snakke med dine guider og dit højere selv. Og få oplysninger om og til dig, oplysninger som du har brug for at vide lige nu, og på din vej videre frem.

Varighed ca. 1½ time

 

Telefon session

Du har mulighed for Spirituelrådgivning med tarot over telefonen. Du bestiller en tid, og kort før så betaler du over Mobilpay eller ved konto overførsel. Du ringer op på aftalte tidspunkt, og når sessionen er slut sender jeg et foto elektronisk af det eller de kort og evt. krystaller som er brugt under sessionen.

Varighed ca. 1 time

 

Mail oplæg

Du har mulighed for at få et tarot oplæg på mail. Du sender dine spørgsmål til mig og indbetaler beløbet på Mobilepay eller ved konto overførsel. Du får så efterfølgende et oplæg sendt på mail. Du har bagefter mulighed for at få belyst spørgsmål til svaret én gang efterfølgende.

Prisliste


Spirituelrådgivning med tarot 500 kr.


Regressionsterapi 750 kr.


Healing 300 kr.


Spirituel Helheds terapi 750 kr.


Telefon session 500 kr.


Mail oplæg 300 kr.

Workshops

Klarsyn, healing og afdødekontakt

Denne workshop vil stå i afdøde kontaktens, klarsynets og healings tegn. Jeg vil kanalisere beskeder og healing til deltagerne. Det er altid spændende hvordan denne workshop vil forløbe, da jeg ikke ved hvad der vil ske, jeg har en intention om hvad der skal ske når vi begynder, men det er ikke altid det universet ønsker.

Varighed ca. 1 time

 

Guidet meditation med tegnings tydning

I denne workshop guider jeg gruppen igennem jeres chakraer og i vil have mulighed for at snakke med jeres guider i slutningen af meditationen. Og efter meditationen bliver sat til at tegne, og så tyder vi jeres tegninger sammen. Tegningerne fortæller hvad der er vigtigt du har focus på lige nu i dit liv.

Varighed ca. 2½ time

 

Lær at bruge engle/tarot kort intuitivt

På denne workshop vil jeg fortælle lidt om kortene og hvad de kan. Efterfølgende vil i blive sat sammen for at øve jer på hinanden, med kortene og div. forskellige intuitions øvelser.

Varighed ca 2½ time

 

Udvidet intuitiv workshop

I denne workshop guider jeg gruppen igennem jeres chakraer og i vil have mulighed for at snakke med jeres guider i slutningen af meditationen. Og efter meditationen bliver sat til at tegne, og så tyder vi jeres tegninger sammen. Tegningerne fortæller hvad der er vigtigt du har focus på lige nu i dit liv. Og jeg vil fortælle lidt om kortene og hvad de kan. Efterfølgende vil i blive sat sammen for at øve jer på hinanden, med kortene og div. forskellige intuitions øvelser.

Varighed 4 timer.

 

 

Du har mulighed for at få mig ud til et arragenment hos dig hvis du kan samle en gruppe på mindst 6 personer.

Det kan være workshops eller behandlinger.

 

Jeg kommer i hele landet.

 

Ellers kontakt mig for nærmere info.

Prisliste workshops


Klarsyn, healing og afdøde kontakt 50 kr. pr. deltager


Guidet meditation med tegnings tydning 175 kr. pr. deltager


Lær at bruge engle/tarot kort intuitivt 150 kr. pr. deltager


Udvidet intuitiv workshop 400 kr. pr. deltager


Skal jeg komme til dig, vil der oveni prisen for den type arrangement som du har bestilt, komme 1,50 kr. pr. kørt km + evt. bro/færge afgifter.


Mobilpay: 50441742

Gitte's Spirituelle Univers

Er et Spirituelt center hvor du kan finde forskellige behandlinger, samt en butik med div. forskellige spirituelle effekter.

Så som: Rådgivning - Healing - Regression - Workshops 

 

CVR nr. 39961733

Kontakt info:


Gitte A. Rosborg

Svendborgvej 443

5260 Odense s


Mobil: 50441742

Mail: gaojupiter@live.dk

Facebook: https://www.facebook.com/gittes.spirituelle.univers/

Åbningstider

 

Butikken er åben efter aftale

© Copyright. All Rights Reserved.