About

Velkommen til

Gitte's Spirituelle Univers

Behandlingstilbud

Spirituelrådgivning

Er en terapiform hvor du kan få belyst et problem/udfordring du har. En del gode råd om hvad du kan gøre for at få det bedre fra universet. Hvis du er nysgerrig omkring hvad det vil være rigtig godt for dig at arbejde med hos dig selv lige nu. Eller hvilken retning der vil være godt for dig at gå lige nu. Der kan også forekomme afdødekontakt i denne behandlings form.

 

Healing

Er en terapiform hvor du vil få tilført energi hvor du har underskud af det og fjernet energi hvor der er for meget, da begge dele, både underskud og overskud skaber ubalancer i dit energisystem. Healing virker både fysisk og psykisk/åndeligt.

 

Guidet chakrahealing ved Gitte A. Rosborg

I denne terapiform vil du blive guidet ned i dyb afslapning og undervejs vil du få afbalanceret dine chakraer og du vil blive healet. Du vil blive ført dybt ind i dig selv hvor du vil få mulighed for at snakke med dine guider og dit højere selv. Og få oplysninger om og til dig, oplysninger som du har brug for at vide lige nu, og på din vej videre frem.


Healing i Rod chakra cirkel

Det foregår udendørs i en energi cirkel, der er god til at grounde og til at få renset ud i dit energi system.

 

Telefon session

Du har mulighed for Spirituelrådgivning over telefonen. Du bestiller en tid, og kort før så betaler du over Mobilpay eller ved konto overførsel. Du ringer op på aftalte tidspunkt, og når sessionen er slut sender jeg et foto elektronisk af det eller de kort og evt. krystaller som er brugt under sessionen.

 

Mail 

Du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål på mail eller msg. Du sender dine spørgsmål til mig og indbetaler beløbet på Mobilepay eller ved konto overførsel. Du får så efterfølgende et oplæg sendt på mail eller msg. Du har bagefter mulighed for at få belyst spørgsmål til svaret én gang efterfølgende.Nyt Nyt 


Alle behandlinger kører nu efter "indianer-tid" og det vil sige til vi er færdige.

Prisliste


125 kr. pr. påbegyndte 15. min. uanset behandlings type


Mail/msg 100 kr. pr. spørgsmål

Workshops

Healing og klarsyn

Denne workshop vil stå i klarsynets og healings tegn. Jeg vil kanalisere beskeder og healing til deltagerne. Det er altid spændende hvordan denne workshop vil forløbe, da jeg ikke ved hvad der vil ske, jeg har en intention om hvad der skal ske når vi begynder, men det er ikke altid det universet ønsker.

Varighed ca. 1 time

 

Guidet meditation med tegnings tydning

I denne workshop guider jeg gruppen igennem jeres chakraer og i vil have mulighed for at snakke med jeres guider i slutningen af meditationen. Og efter meditationen bliver sat til at tegne, og så tyder vi jeres tegninger sammen. Tegningerne fortæller hvad der er vigtigt du har focus på lige nu i dit liv.

Varighed ca. 2½ time

 

Lær at bruge engle/tarot kort intuitivt

På denne workshop vil jeg fortælle lidt om kortene og hvad de kan. Efterfølgende vil i blive sat sammen for at øve jer på hinanden, med kortene og div. forskellige intuitions øvelser.

Varighed ca 2½ time

 

 

Du har mulighed for at få mig ud til et arragenment hos dig. Det kan være workshops eller behandlinger.

 

Jeg kommer i hele landet.

 

Ellers kontakt mig for nærmere info.


Prisliste workshops


Healing og klarsyn 75 kr. pr. deltager


Guidet meditation med tegnings tydning 175 kr. pr. deltager


Lær at bruge engle/tarot kort intuitivt 150 kr. pr. deltager


Skal jeg komme til dig koster det 500 kr. pr. time + 2,5 kr. pr. kørt km og evt. bro eller færge billeter.


Mobilpay: 50441742

Gitte's Spirituelle Univers

Er et Spirituelt center hvor du kan finde forskellige behandlinger, samt en butik med div. forskellige spirituelle effekter.

Så som: Rådgivning - Healing - Workshops 

 

CVR nr. 39961733

Kontakt info:


Gitte A. Rosborg

Svendborgvej 443

5260 Odense s


Mobil: 50441742

Mail: gaojupiter@live.dk

Facebook: https://www.facebook.com/gittes.spirituelle.univers/

Åbningstider

 

Butikken er åben efter aftale

© Copyright. All Rights Reserved.